Victor Engfors skriver 2 nya år

Publicerad: 2024-03-11
Junior
Växjö Lakers har idag förlängt kontraktet med U16-tränaren och ungdomsresursen Victor Engfors som stannar i klubben kommande två säsonger.

I november 2022 kom Victor Engfors från Sundsvall till Växjö Lakers organisation. Idag har han skrivit på för 2 nya år i verksamheten.

- Det känns superkul att få fortsätta vara en del av Växjö Lakers. Jag har trivs väldigt bra sedan dag 1 och ser verkligen fram emot 2 nya år. Min tid i klubben har varit väldigt givande där jag har lärt mig extremt mycket på kort tid som fått mig att utvecklas, både som person och tränare.

Victor har under sin tid i klubben varit assisterande U16-tränare och kamperat ihop med Wilhelm Sjöberg samtidigt som han har varit en uppskattat resurs på ungdomssidan i föreningen.

- Det ska bli spännande att fortsatt få jobba med organisationen och vårt U16-lag, ett uppdrag där jag strävar efter att försöka få så många spelare som möjligt att bli redo för att ta steget upp till juniorhockeyn på bästa sätt. Givetvis parallellt med att försöka få ihop en bra grupp med ungdomar där vi har kul tillsmammas och utvecklas till ett starkt lag.

PR & Kommunikation Carolina Toresson