Växjö Lakers förnyar och fördjupar sitt samarbete med CCM Hockey

Publicerad: 2024-02-19
Pressmeddelande
CCM Hockey och Växjö Lakers meddelar idag en förlängning av sitt framgångsrika samarbete, där CCM fortsätter att vara huvudpartner på materialsidan till Växjö Lakers. Sedan omstarten 1997 då Växjö Lakers bildades har CCM Hockey varit en stark partner.

Som marknadsledare inom ishockey kommer CCM Hockey fortsättningsvis att förse alla lag inom Växjö Lakers med moderna ishockeyprodukter av högsta kvalitet.

- Vi har haft ett långt och fruktsamt samarbete där vi har utvecklats tillsammans, framåt kommer merchandise att växa och det är något som vi vill fortsätta utveckla och här kan vi tillsammans hitta nya vägar till fortsatt utveckling, säger Johan Markusson, VD Växjö Lakers.

Ett av de gemensamma målen för CCM Hockey och Växjö Lakers är att locka fler individer att prova på sporten ishockey och att bidra till nyrekrytering av spelare. Ambitionen är att göra sporten tillgänglig för alla.

- En relation byggs och utvecklas på sikt genom gemensamma målsättningar, vi är båda trygga i det arbete vi har gjort under våra år tillsammans för att nå sportsliga framgångar. I det nya samarbetet kommer vi fokusera ännu mera på att få fler barn på isen och utveckla vår merchandise-affär tillsammans med Växjö Lakers, säger Lars Blomqvist, Sports Marketing CCM Hockey Europe.

Växjö Lakers ser fram emot en fortsatt framgångsrik resa tillsammans med CCM Hockey som huvudpartner på materialsidan och är övertygade om att detta samarbete kommer att gynna både Växjö Lakers och CCM.

I samband med torsdagens toppmöte mot Färjestad BK kommer CCM att finnas på plats med monter i arenan.

Kommunikatör Hanna Södergren