Liljas Bil blir ny officiell billeverantör och dräktpartner

Publicerad: 2024-08-09
Nyhet
Växjö Lakers är glada att kunna meddela att Liljas Personbilar blir ny officiell billeverantör och dräktpartner till klubben, i ett avtal som sträcker sig över tre år. Det strategiska samarbetet är ett viktigt steg för både Växjö Lakers och Liljas Personbilar, och stärker den gemensamma närvaro i regionen.

Som en del av avtalet kommer Liljas Bil att förse Växjö Lakers med trygga och säkra bilar. Dessutom kommer Liljas Bil att synas på Växjö Lakers matchtröjor, vilket ytterligare stärker deras synlighet både på och utanför isen. På bilden ser vi Växjö Lakers nyförvärv, Petter Granberg skaka hand med Liljas platschef, Anton Pontan i samband med att bilarna levererades till representationslaget.

Växjö Lakers Kommersiella Chef, Felix Astrén, om det nya samarbetet.

- Vi är oerhört glada över att välkomna Liljas Personbilar som vår officiella billeverantör och dräktpartner. Vårt samarbete med Liljas bil har en lång historia, därför känns det extra kul att vi tillsammans växlar upp samarbetet. Partnerskapet innefattar många olika delar som i sin tur återigen bevisar bredd & slagkraft när två starka varumärken kopplas samman.

Anton Pontan, Platschef på Liljas Personbilar i Växjö, ser också fram emot samarbetet.

- Vi är exalterade (på gränsen till övertaggade) över att få utöka vårt samarbete under de kommande tre åren. Vi ser ett stort värde i att synas och hitta på nya saker tillsammans med Växjö Lakers - ett starkt varumärke som många förknippar med positiva känslor, glädje och framgång. Som ny billeverantör ser vi fram emot att vara en del av fortsatt framgång och få erbjuda körglädje till spelare, ledare, anhöriga och alla Lakerssupporters. 

En del av att synas tillsammans är naturligtvis den klassiska och viktiga placeringen av Liljas på Lakers matchtröjor. En exponering som kommer synas väl både på plats i Vida Arena och i hemma i TV-sofforna. 

Vad har ni för förväntningar på säsongen som väntar runt hörnet?

- Säsongen har precis smygstartat och vi inser hur bortskämda vi är. Redan nu har känslan smugit sin på att det är för länge sedan Lakers tog SM-guld, trots att det senast hände 2023. Vi förväntas oss att Lakers kommer, precis som vi, gå all-in för att ta hem nya segrar, avslutar Anton.

Det treåriga partnerskapet mellan Liljas Personbilar och Växjö Lakers är ett bevis på det starka engagemanget för att stötta lokala idrottsföreningar. Tillsammans ser båda parterna fram emot framgångsrika säsonger där de kan fortsätta att utvecklas och bidra till varandras framgångar.

Kommersiell Chef Carolina Toresson