Älmby Entreprenad AB blir ny dräktpartner

Publicerad: 2023-08-29
Nyhet
Vi på Växjö Lakers välkomnar Älmby Entreprenad AB som ny dräktpartner. Kontraktet är skrivet på ett år.

Älmby Entreprenad AB är ett småländskt mark- och anläggningsföretag som bildades 1998 och har sina rötter i Älmhult och Ljungby, därav namnet Älmby. Företaget har sitt huvudkontor i Älmhult och lokalkontor i Växjö, Helsingborg och Karlshamn.

Hållbarhet är något som Älmby Entreprenad tycker är viktigt i sitt företagande. Karl Lagerbielke, VD, betonar företagets hållbarhetstänk och hur de är med och bidrar till FN:s hållbarhetsmål men också hur de är med och påverkar samhällsutvecklingen i rätt riktning. En viktig del i samhällsutvecklingen menar Karl är föreningarna.

- En viktig del i samhällets utveckling är föreningarna. Genom vårt engagemang i föreningslivet vill vi bidra till att skapa en trygg miljö̈ för våra barn och unga. Föreningslivet skapar ett sammanhang där människan kan må bra och näringslivet främjas av välmående medarbetare, säger Karl Lagerbielke och fortsätter.

- Att gå in som dräktpartner är vårt sätt att stötta föreningen Växjö Lakers, vilket i sin tur ger fler unga, flickor och pojkar, möjlighet till utveckling och trygghet.

Slutligen, vilka förväntningar har ni på den kommande säsongen?
- Likt förra säsongen tycker jag att Lakers har lyckats med att sätta ihop en bra A-lagstrupp med stor bredd. Förra årets gruppdynamik kommer med all sannolikhet att infinna sig även i år, vilket kommer bära laget långt. För mig är det den absolut hetaste kandidaten till 2024 års SM-guld!

Kommunikatör Hanna Södergren