”Supportern” nytt matchlotteri i Växjö Lakers

Publicerad: 2024-09-30
Nyhet
Växjö Lakers klassiska 50/50 lott som sålts i vår arena under flera år byter skepnad. Nya steg mot nya digitaliseringar fortsätter och likaså för den folkkära lotten.

Vad är ”Supportern?
Spelet för jaget och laget!
Det här är ett matchlotteri på Svenska Spel som kallas Supportern där du som köper en eller flera lotter har chans att ta hem vinstpotten. Om du vinner tar du hem halva vinstpotten medan den andra halvan går direkt till klubbens ungdomsverksamhet.

En av dom stora fördelarna med detta spel är att det inte är platsberoende. Det vill säga, det finns ingen begränsning för hur mycket vinstsumman kan komma upp i eller vart i landet du spelar ifrån. Om du bor i Växjö, Trelleborg eller Haparanda spelar ingen roll, du kan vara med och stötta Växjö Lakers ungdomsverksamhet samtidigt som du har chans att vinna pengar under samtliga av våra matcher.

Hemmamatcher
Du kan spela på alla våra hemmamatcher. Spelet öppnar så fort föregående matchlotteri har stängts och spelstopp/dragning förekommer i slutet av varje match. Du kan med andra ord börja köpa lotten långt innan vi öppnar portarna till Vida Arena.

Bortamatcher
Ytterligare fördel är att du kan delta i matchlotteriet i samband med våra bortamatcher. Matchlotteriet öppnar så fort föregående matchlotteri är avslutat. 

Stötta Växjö Lakers Ungdom

Supporta Växjö Lakers här

Bra att veta
Supportern spelas på Svenska Spel vilket innebär att du måste inneha ett konto på Svenska Spel. Gör detta, med fördel, i god tid innan du vill delta i matchlotteriet. Under våra hemmamatcher kommer det att finnas uppsatta QR-koder på väggar, flyers, roll ups osv. Scanna QR-koden med mobilkamera så kommer du direkt till matchlotteriet.

Precis som tidigare kommer våra säljare för matchlotteriet att finnas på plats under hemmamatcherna i Vida Arena. Vid behov hjälper de dig att delta i matchlotteriet.

Klicka på länken nedan så får du all den hjälp du behöver för att skapa ett konto hos Svenska Spel:
» Skapa konto på Svenska Spel - Klicka här!

Spel från Svenska Spel Tur. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00.
Spelalagom.se

Kommersiell Chef Carolina Toresson