HP Tronic blir officiell CHL-partner

Publicerad: 2024-08-26
Nyhet
Om drygt en vecka inleds gruppspelet av Champions Hockey League. Under de kommande två säsongerna växlar HP Tronic upp och blir officiell CHL-partner till Växjö Lakers.

HP Tronic erbjuder utveckling, tillverkning och logistik av kablage, styr- och testsystem för industriella applikationer med huvudkontor i Ljungby, dotterbolag i Lund, Tranås Sverige samt i Ruse Bulgarien, Pune Indien och Suzhou Kina.

- Vi är glada att HP Tronic väljer att växla upp sitt partnerskap och välkomnar de som ny officiell CHL-partner. Tillsammans ska vi kunna stärka våra positioner i Europa. Samtidigt möjliggör HP Tronic att våra barn och ungdomar i regionen kostnadsfritt kan gå och stötta laget under hemmamatcherna i CHL, säger Felix Astrén, kommersiell chef.

HP Tronic kommer synas som dräktpartner och med sargplats men även synliggöras i våra sociala kanaler. 

- Vi på HP Tronic hoppas att vi tillsammans med Växjö Lakers ska stärka våra positioner och våra varumärken i Europa. Vi har haft ett nära samarbete och stöttat Växjö Lakers sedan 2012. Sedan ett antal år tillbaka är vi även dräktpartner och nu tar vi möjligheten till att bli officiell CHL-partner till klubben, säger vice vd och försäljningschef Fredrik Pettersson på HP Tronic.

Växjö Lakers inleder gruppspelet av Champions Hockey League torsdagen den 5 september när de ställs mot tyska Eisbären Berlin för att sedan ta emot Sheffield Steelers från England på lördagen den 7 september.

Kommunikatör Hanna Södergren