En stor dag i Vida Arena

Publicerad: 2024-02-06
TV
Igår fick sex barn "En stor dag" i Vida Arena tack vare fint samarbete mellan Växjö Lakers och organisationen Min Stora Dag som är en rikstäckande välgörenhetsorganisation vars uppdrag är att uppfylla önskningar och sprida livsviktig glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Barnen fick under dagen träffa spelarna, vara med på matchgenomgång där alla fick varsin signerad klubba och en replica med sitt namn på.

Därefter väntade en titt på värmningen från båset för att sedan äta lunch med spelarna. Efter lunchen väntade rundvandring i omklädningsrummet och sedan skridskodisco i Vida Arena 🪩Innan matchen bjöds barnen med familjer på middag i livesportbaren för att sedan se matchen från läktarplats. Efter matchen fick barnen gå ner på isen och utse "Matchens Kämpe".

Efter matchen checkade familjerna in på Scandic i Växjö för en god natts sömn efter en dag fylld med roligheter!

Tack till Wica Cold, Famera, ATA Timber, Sam Security, Nivika, Cutting Soulutions, Profilhörnan, Scandic och Prodo som tillsammans med oss gjorde dagen möjlig.

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation vars uppdrag är att uppfylla önskningar och sprida livsviktig glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Läs mer om deras arbete: minstoradag.org

Kommersiell chef Carolina Toresson