Ica Maxi Stormarknad och Växjö Lakers i fortsatt samarbete – skapar hockeyupplevelse till familjepriser

Publicerad: 2023-09-29
Nyhet
I säsongens tredje hemmamatch är det återigen dags för den uppskattade familjefesten i Vida Arena. I samband med morgondagens familjefest gästar Timrå IK och då utökas även familjeläktaren.

Ica Maxis familjeläktare på sektion O1 finns sedan sju säsonger tillbaka och erbjuder hockeyupplevelse i Vida Arena till familjepriser.

- Det känns mycket bra att få vara del av Lakers fina omhändertagande av sina besökare och då särskilt mot familjer och barn, säger Peter Bång, delägare på Ica Maxi Stormarknad.

På Maxis familjeläktare betalar barn och ungdomar mellan 6–17 år endast 100 kronor för en sittplats. Vuxna är såklart också välkomna och betalar 250 kronor per biljett.

- Vi är väldigt stolta och glada över att för sjunde säsongen i rad ha Maxis familjeläktare i vårt utbud. Hockey är för alla och det känns viktigt för oss att kunna erbjuda ett bra paketpris för en barnfamilj, säger Carolina Toresson, kommersiell chef på Växjö Lakers.

På lördagens familjefest är det även premiär för en ny familjehörna där alla barn kan läsa en bok, måla och bygga med klossar. Utöver det kommer det även vara godisregn, ansiktsmålning och ballongkonstnärer på plats.

» Säkra din biljett här

Kommunikatör Hanna Södergren