Biljetterna till Halsduksmatchen är släppta

Publicerad: 2023-07-16
SHL
Fjolårets succé, halsduksmatchen är tillbaka! I samband med hemmamatchen mot Örebro Hockey, lördagen den 20 januari klockan 18:00 bjuds det på halsduksmatch där samtliga besökare utöver sin matchbiljett får en unikt framtagen halsduk, framröstad av fansen. Nu är biljetterna till matchen släppta!

Lördagen den 20 januari bjuder på Halsduksmatch i när Örebro Hockey gästar Vida Arena. 

» Säkra din plats

Biljetter

Sittplats
Upplev spänningen när hockeystjärnor föds och stötta ditt lag tillsammans med dina entusiastiska stolsgrannar! Välj det alternativ som passar dig perfekt - antingen med den bästa siktlinjen eller till det mest förmånliga priset. Oavsett om du är vuxen, senior/student eller barn, finns det biljetter som kommer att ge dig en oförglömlig upplevelse. Missa inte chansen att vara en del av denna oslagbara atmosfär!
» Köp biljett

Ståplats
Upplev pulsen på Västra Stå och bli Växjö Lakers sjätte utespelare. Delta i skapandet av den legendariska atmosfären tillsammans med Lakers Lakejer. Vi kan bara lova dig en sak - gåshud! Gå inte miste om denna chans att vara en del av något extraordinärt. Kom och låt oss tillsammans skapa minnen för livet!
» Köp biljett

Familjeläktaren
I samarbete med ICA Maxi Stormarknad finns en hel familjeläktare med grymma priser för hela familjen!
» Köp biljett

Rullstolssektion
Rullstolssektionen är belägen på första parkett vid rinkside. En ledsagare ingår.
» Köp biljett

Mat och Hockey

Livesportbaren
På högsta etage finner du vår livesportsbar som serverar en härlig grillbuffé eller ett traditionellt julbord mellan slutet av november fram till jul. Här sitter ni under hela matchen vid rinksidebord eller på barstolar. Livesportbaren sträcker sig hela vägen från kortsida till kortsida med två egna barer.
» Köp biljett

Restaurangen
Här avnjuter ni middagen vid ett främre bord där ni sitter kvar under hela matchen och blir servad av vår barkunniga personal. Ni kan även välja ett bord med direktanslutna sittplatser på läktaren för att få bästa möjliga hockeyupplevelse, bordet kan såklart nyttjas även i pauserna för att avnjuta något gott att dricka.
» Köp biljett

Biljettsläpp

Biljetterna till gruppspelet i Champions är redan släppta!
» Säkra din plats

Biljetterna till Hemmapremiären mot Malmö Redhawks den 16 september är släppta!
» Säkra din plats

Biljetterna till Smålandsderbyt mot HV71, den 25 november är släppta!
» Säkra din plats

Biljetterna till resterande SHL-matcher släpps fredagen den 25 augusti.
» Växjö Lakers spelschema

PR & Kommunikation Carolina Toresson